lørdag 30. mars 2024

Fra en alternativ virkelighet: Etnokrati på norsk

 

Norge er en økonomisk stormakt. Denne posisjonen har vi oppnådd takket være våre nasjonale verdier: Dyktighet, hardt arbeid og god forvaltning av naturrikdommer - olje, fisk og thorium. En god del hjelp, ikke minst militært, har vi også fått fra vår nære allierte, Russland, som har støttet oss helt fra krigen til i dag.

Vi feirer nå femtiårsdagen for lynaksjonen da vi gjorde vår historisk rett til Jämtland, Härjedalen og Bohuslãn gjeldende. Nesten uten å møte motstand tok vi herredømme over disse fylkene som ble frarøvet oss i 1645 og 1658. Slik ble denne historiske uretten gjort god igjen, ved hjelp av petrorubler, bombefly og panserbataljoner. Disse tre gamle norske fylkene ble omsider ført tilbake til Norgesveldet.

Noen år seinere hevdet vi også vår historiske rett til Ångermanland, øst for Jãmtland. Fra fornaldersoger som ble skrevet ned på Island veit vi jo at dette fylket ble bosatt av norskinger. Nord for Jämtland og Ångermanland ligger Lappland, der det bare lever noen flyttsamer som ikke aner hvilket land de tilhører. Lappland ble liggende uten  forbindelse med rest-Sverige, så da vi annekterte Ångerland, var det uunngåelig at vi også tok kontroll over alt land lengre nord. Der har vi nå opprettet et reservat for samer, der de kan leve sine enkle liv så lenge de ikke aksjonerer mot norsk administrasjon. I mange tilfeller har sikkerhetspolitiet i disse områdene måttet sette sabotører og andre mistenkte i administrativ forvaring. Slik kveler vi terrorisme i fødselen.

Vi har selvfølgelig også historiske krav på resten av det gamle Norgesveldet: Shetland, Færøyene, Orknøyene, Sudrøyene, Isle of Man, Island og Grønland. Men en ting om gangen.

Vi har sikret med lov at vår historiske blodsarv forblir norsk og beherskes av ekte norskinger, nå og i all framtid. I loven om nasjonalstaten, vedtatt i 2019, står det: «Norge er nasjonalstat og det historiske hjemland for det norske folk, som har en eksklusiv rett til nasjonalt sjølråde i hele landet.»

Etterkommere av all slags rask som har kommet rekende og grodd fast her – samer og kvener, skaufinner og tatere, svensker og dansker, plattyskere og vietnamesere, kurdere og pakkiser – må gjerne bo her og endatil få lov til å være norske statsborgere, så lenge de anerkjenner at vi etnisk norske har overhøyhet. I de administrerte områdene – altså Jämtland, Härjedalen, Bohuslän, Ångermanland og Lappland – er det selvfølgelig bare norske bosettere som har statsborgerlige rettigheter. De gjenværende svenskene må akseptere å leve under administrasjon. De må gjerne flytte til rest-Sverige, der de hører hjemme.

Derimot åpner vi både landet vårt og hjertene våre for millioner av norskinger som har måttet leve i diasporaen, i USA, i Canada og andre steder. Vi har store verdier å tilby hjemvendte sønner og døtre av utvandrerne: Store skoger og gardsbruk i de administrerte områdene, hvor det er opprettet nybyggerbyer med plass til flere hundre tusen nybyggere, og hvor det stadig bygges flere. Sia det fortsatt kan være litt utrygt for nybyggere, særlig i skogsområdene i øst, blir det gitt nødvendig våpentrening for alle nybyggere som trenger det. Mange som kommer hjem fra USA er allerede vant til å bruke alle slags våpen i sjølforsvar. Kravet vi stiller, er at forfedrene og -mødrene dine var norske, og at du kan sannsynliggjøre at minst én av besteforeldrene dine skjønte norsk.

En sak for seg er opptøyene og terroren i Bohuslän. Etter den siste bølgen med angrep på norskinger har Regjeringa besluttet å utslette terroristene en gang for alle. Om vi så må bombe Göteborg til hele byen er en grushaug, skal terroristene beseires. Dessverre bruker de sivilbefolkningen som skjold, så de førti tusen som hevdes å være drept under bombene er terroristenes eget ansvar. Om de overgir seg så de kan bli henrettet, vil det spare befolkningen for alle slike lidelser. Men det gjør de ikke, så vi må fortsette å bombe. Terroristene har som uttrykt mål å utslette Norgesveldet! De utgjør altså en eksistensiell trussel for nasjonen, så vi har ikke annet valg enn å fortsette kampen inntil seieren er vunnet. Det blir heller ikke snakk om å åpne grensene for forsyninger med mat og medisiner til sivile, så lenge vi veit at all slik hjelp vil havne i hendene på terroristene.

Påstander om massedød, hungersnød og sjukdommer i sivilbefolkningen er forøvrig sterkt overdrevet, og styrt av svensk propaganda. Men det er spesielt krevende å utslette cellene som skjuler seg i T-banene under byen - da er det ikke til å unngå at sivile blir utsatt. Det ville ha vært til stor hjelp om rest-Sverige ville åpne grensene, slik at sivilbefolkningen fra Göteborg og andre steder kunne flytte dit, men det gjør de ikke. Dette er altså et kynisk maktspill som sterke krefter i utlandet driver mot Norge.

Internasjonale fordømmelser bryr vi oss ikke det døyt om. De som ikke godtar at også vi norskinger har krav på et eget hjemland. og som kaller det norske styret et «etnokrati med apartheid», er reinspikka rasister. Vi må alltid minne omverdenen om de historiske traumer vi bærer med oss, etter utenlandsk overherredømme i mange hundre år. Våre historiske erfaringer gir oss retten til å kreve hele dette landet som et nasjonalt hjem for det norske folk. Vi må bare stålsette oss og krige videre. Gløm aldri at det er dyr vi bekjemper! De må utryddes som rotter og kakerlakker. Når det er gjort, blir det fred – men ikke før.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar