søndag 23. august 2020

Stopp Idiotiseringa Av Norge!

 Det finns en sær liten klubb som heter SIAN («Stopp Islamiseringen Av Norge»). Den består av paranoikere som har fått islam på hjernen. De er overbevist om at muslimene arbeider utrettelig for å overta landet. Når de har klart det, trur SIAN, vil de innføre sjarialovgiving med avkapping av hender, offentlig pisking og halshogging. Derfor bør islam forbys, muslimer utvises, og ingen nye slippes inn – det være seg flyktninger eller vanlige innvandrere.

Dette glade budskapet reiser de rundt og formidler til alle som orker lytte (hvilket sjelden er særlig mange). For å sprite opp budskapet, brenner de av og til en Koran og «avslører» fæle muslimer i offentligheten. For når de snakker om «muslimene», gjør de ingen finere distinksjoner. De skiller ikke mellom wahabitter og sufier, mellom sjiaer og sunnier, mellom vanlige hverdagsmuslimer og fanatikere, mellom Abid Raja og Abu Bakr al-Baghdadi (som i oppfatningen til muslimer flest vil brenne evig i helvete.). Alle er egentlig av samme ulla, ifølge SIAN.

Denne sære lille flokken ville forbli en kuriositet langt ute i kokko-høyre, hvis det ikke var for fiendene de klarer å skaffe seg. Hver gang de kommer til et sted for å holde en «markering» for noen få frammøtte, tropper det opp mange ganger så mange motdemonstranter, stort sett ungdommer. Så blir det bråk og slagsmål, politiet griper inn, og SIAN kommer i Dagsrevyen og får førstesideoppslag. Takket være voldelige motdemonstranter klarer denne intolerante klubben som vil forby en religion å framstå som forsvarere av ytringsfriheten! Motdemonstrantene sørger også for at de får sympati blant folk som allerede er islamskeptikere, og dermed flere medlemmer.

I Bergen klarte noen motdemonstranter å bryte politisperringene for å banke opp lederen av SIAN mens han holdt den vanlige appellen sin. Dermed får han vise fram det forslåtte oppsynet sitt på Dagsrevyen, og sikres en oppmerksomhet han ellers bare kunne drømme om.

Voldelige motdemonstranter er SIANs beste rekrutteringsagenter.

De verste bråkmakerne og slåsskjempene ble anholdt, og blir ilagt noen klekkelige bøter, får vi håpe. Dermed får de en helt nødvendig leksjon i ytringsfrihet: Fyren har faktisk lov til å stå der og si det han sier, uansett hvor mye du misliker det. Men ingen makt i verden kan tvinge deg til å høre på ham! Så hvorfor kan du ikke bare finne på noe bedre å gjøre den dagen?

SIAN er fanebærer for intoleranse og fremmedfrykt. Men politisk idioti lar seg ikke helbrede med juling: Tvert imot vokser den seg sterkere. Kanhende den smitter også, når den bæres av sympati for mannen med det forslåtte ansiktet.

La SIAN drive på med sitt. Neglisjer dem, eller imøtegå fremmedfrykten de sprer med nøktern argumentasjon. Vurder politianmeldelse hvis de blir alt for grove i kjeften. Men skaff dem ikke mer oppmerksomhet enn de fortjener!

Slik bidrar du best til å stoppe idiotiseringa av Norge.



1 kommentar:

  1. I en årrekke var SIAN noen marginale særinger som knapt noen brydde seg om. De reiste rundt og stod av og til på en bruskasse og leverte sine tirader, mens kanskje en håndfull folk gadd høre på.

    Så var det visst noen glupe folk i kretsen rundt partiet Rødt som utnevnte SIAN til "hovedmotstandere" og påtok seg å arrangere svære "motdemonstrasjoner" mot stuntene deres. Dermed var SIAN brått blitt en langt mer viktig gruppe i den forstand at de kunne regne med medieoppslag og omfattende interesse hver gang det ble ståk og styr rundt påfunnene deres.

    Bra jobba, Rødt! Noen bør lese seg opp om Streisand-effekten.

    Bildet av en blødende SIAN-leder etter at det kokte over for et tjueårig muslimsk brushode er selvsagt gull verdt for organisasjonen.

    Det burde ikke skjedd, men så veldig uventet er det knapt, og sier oss neppe noe særlig om norske muslimer flest.

    Jeg morer meg av og til med å lage litt dissonans i ekkokamrene på Document og Resett, i håp om minst femti nedstemmer. En variant av noe jeg skrev der:

    La oss si at det oppstod en gruppe som kaller seg "Norgesskeptikerne" som ønsker å sette et kritisk søkelys på norsk kultur og samfunn. Greit nok, ikke sant?

    Vel. "Norgesskeptikerne" reiser land og strand rundt og lirer av seg svære tordentaler om hvor FORFERDELIGE Norge og nordmenn er. Alt for tusen år siden drev norske vikinger med plyndring, herjing og voldtekt, og senere viser det seg at nordmenn også er nazi-sympatisører og terrorister (Vidkun Quisling og Anders Behring Breivik blir uten videre fremstilt som perfekte representanter for alle nordmenn). Den norske grunnloven omtales som "bedervet ondskap satt i system."

    "Norgesskeptikerne" avrunder gjerne sine arrangementer med å brenne norske flagg, trampe på norske flagg, rive norske flagg i filler og spytte på fillene.

    Før eller senere skjer det som må skje: En patriotisk 20-åring med mer hormoner enn selvkontroll drar til en av flaggskjenderne før politiet får lagt ham i bakken.

    Og nå har "Norgesskeptikerne" fått det akkurat som de ville. Nå kan de spille offerkortet for alt det er verdt og vel så det. Se, nordmenn er en lettkrenket horde av nasjonalistiske fanatikere som ikke tåler høre den minste kritikk av Norge uten å ty til vold!

    Jeg tror dette kan illustrere SIANs forhold til islam også.

    SvarSlett