søndag 30. mai 2021

Vi må reise oss mot mattediktaturet!

 

Dag etter dag blir vi fóret med bastante påstander om matte – av politikere, skolefolk, massemedier og andre som lever godt av mattesubsidier. Dermed skaffer de seg også enerett til å si og skrive om alt som handler om beregninger, alt fra økonomi til klima. Det er på tide med et folkelig opprør. Nå må vi som har erfaring og utdannelse fra livets lange skole si tydelig fra at dette orker vi ikke mer! Vi vil ikke ha dette mattediktaturet lenger.

Ta for eksempel den bastante påstanden om pi. (De skal til og med ha oss til å skrive denne magiske størrelsen med et tall som ikke finns på tastaturet til normale mennesker!) Fra barna kommer på skolen, blir det banket inn i hodene på dem at pi er 3,14159.... - Og så videre gjennom hele skolegangen og langt ut i det virkelige liv. Matematikkens yppersteprester finner dessuten på stadig flere desimaler og forlanger store forskningsmidler for å lage enda flere. Nå har de brukt store datamaskiner til å lage 31 trillioner desimaler, og enda er de ikke tilfreds! Dette krever enda større dataressurser enn det store pyramidespillet om kryptovaluta.

Pi skal være det tallet du får når du deler omkretsen av en sirkel med radien. Og enhver som har tegnet et runding kan jo fastslå at dette tallet kan variere ganske mye. Historisk veit vi at den har variert enda mer, og det kan verken forskere eller politikere gjøre noe med! Naturen gjør som den sjøl vil, helt uavhengig av oss mennesker.

Verdien av pi påvirkes som kjent av Jordas krumming, av banen rundt sola, av rommets krumning og mye annet. Gjennom millioner av år har den vært helt nede i 3, og langt over 3,25. Det finns for eksempel noen få uavhengige forskere som ikke støttes med millioner fra Forskningsrådet. Noen av dem arbeider med interessante teorier om at Jorda er flat, men da forutsetter de at pi varierer og blir større jo nærmere du kommer til Nordpolen. MSM setter selvfølgelig munnkurv på alle slike forskere! Men slike ting må det altså være lov å diskutere, ellers kommer forskningen aldri videre. Alle oppfatninger må få lov å komme fram. Folk med ti års universitetsutdannelse skal ikke ha enerett til å meine noe om pi!

Vi må altså reise oss mot mattehysteriet som gjør oss til lydige slaver av den statsautoriserte forskningen. Meld deg inn i den nye foreningen «Avvis mattehysteriet – kjemp for sanne verdier av pi!» Vi har allerede flere tusen medlemmer, for folket orker ikke mer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar