onsdag 11. august 2021

Forskningen er gjennomsyret av svindel og bedrag!

 

I partiet Vi Ekte Norske har vi lenge hatt mistanke om at forskning er en svindyr hobby som eliten driver med, og som vi vanlige skattebetalere må bekoste. Mistanken er blitt styrket av flere overskrifter vi har sett det siste året. Derfor bestemte vi å holde noen kveldsmøter for å finne ut hva forskerne driver med. Her er det vi har funnet ut til nå:

  • Biologene har laget noe de kaller «utviklingslæren», der de påstår at dyr og planter har utviklet seg i hundrevis av millioner år! De påstår også at menneskene stammer fra apekatter, og at vi oppsto i Afrika. Derfra har vi vandret ut i hele verden, også til Norge, sier de. Men vi veit jo at verden ble skapt i år 4004 før Kristus, og at vi ekte nordmenn har bodd her sia da. Svindelen om at vi stammer fra apekatter og at vi har forfedre blant svartingene drives for å lure oss til å godta masseinnvandring, og for at forskerne skal bli rike.

  • Filologene - sånne folk som liksom skal ha greie på språk – påstår at norsk er et «indoeuropeisk» språk, og at det kom hit til landet sammen med folk fra Svartehavet. Men når du hører folk fra India, Pakistan og andre steder hvor de snakker ubegripelig kaudervelsk, skjønner du jo at vårt vakre språk ikke har noe som helst med slik babling å gjøre. Den kan de drive på med i Langtvekkistan, men ikke her. Svindelen om språk drives for å lure oss til å godta masseinnvandring, og for at forskerne skal bli rike.

  • Geologene påstår at Jorda ble laget for fire og en halv milliard år sia, og astronomene sier at hele universet begynte for over 13 milliarder år sia. De påstår også at det utvider seg, og at stjernene fyker bort fra hverandre. Men du ser jo med dine egne øyne ei stjerneklar natt at de står stokk stille! Dette tullet deres blir oppmuntret av fysikere som driver med noe de kaller relativitetsteori og kvantefysikk også. Men som sagt før så veit vi at Jorda ble skapt i år 4004 før Kristus. Svindelen om det gigantiske universet drives for å lure oss til å godta masseinnvandring, og for at forskerne skal bli rike.

  • Legene påstår at vi har hatt en pandemi som har tatt livet av mange millioner mennesker. Men vi i partiet har avslørt at «pandemien» bare er en vanlig influensa, og at nedstenging og smittevern har vært påtvunget oss fordi Staten vil kontrollere oss! Koronasvindelen drives for at vi skal finne oss i alle slags forbud, og for at forskerne skal bli rike.

  • På vårt neste møte skal vi snakke om geografi og diskutere påstanden om at Jorda er rund som en ball. Jeg kan lett tenke meg noen slutninger vi kan komme til å trekke.

Jo mer vi graver, jo mer forskningssvindel finner vi altså. Den klarer vi fint å avsløre på tre timer etter middag, uansett fagområde. Det kommer av at vi er praktiske folk med lang erfaring fra livets skole. På noen få møter har vi avslørt utviklingslæren, geologien, biologien, astronomien, fysikken, filologien og skolemedisinen. Disse «forskerne» driver bare med svindel, og de tapper skattebetalerne for store summer, så alle disse fagene vil vi legge ned. Nå skal vi som sagt se litt på hva geografene driver med, og på det siste møtet før valget skal vi snakke om klimaforskerne og meteorologene. Det gleder vi oss til.

Pengene vi sparer på å legge ned forskningssvindelen kan vi bruke på å fjerne bompengene, bygge flere motorveger, halvere prisen på diesel og bensin, senke alkoholavgiftene kraftig, sende samer, muslimer og andre utlendinger tilbake dit de hører hjemme, samt subsidiere charterturer til Syden. Dessuten må vi ha noen kloke koner til fødestasjonene, men de er mye billigere enn leger. Så kan vi virkelig få fart på Norge! Samtidig kan vi få gitt en skikkelig trøkk til den snørrhovne eliten som har lest mange bøker og trur de skjønner noe. Det fortjener de.

Godt valg! Stem på partiet Vi Ekte Norske – det er VI som tar landet vårt framover!



2 kommentarer:

  1. Forsiktig, Øyvind! Det er mange der ute som er STOKK DØVE når det gjelder ironi, og tar alt på rammeste alvor.

    Jevnfør "Poes lov", som fastslår at det er prinsippielt umulig å skille visse skrullingers utsagn fra en bevisst parodi på de samme skrullingenes utsagn.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for råd. Jeg tar sjansen likevel. Jeg pådrog meg en laaang dialog da jeg skrev en avhandling som skulle bevise at Jorda er flat. Av og til er det ikke mulig å la være!

      Slett